Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan till Läkemdelskongressen 2015 9-10 november

Pressmeddelande -

Pressinbjudan till Läkemdelskongressen 2015 9-10 november

Gabriel Wikström, Anders Lönnberg, Sofia Wallström, Agneta Karlsson, Håkan Billig, Sören Olofsson, Anders Blanck m fl medverkar

Årets Läkemedelskongress på Quality Globe Hotel, Arenaslingan 9, Stockholm diskuterar aktualiteter inom läkemedelsområdet och ger kompetensutbildning. I programmet bland annat:

Sverige som Life science nation med medverkan av regeringens samordnare Anders Lönnberg, Tobias Krantz, Svenskt Näringsliv och Håkan Billig, Kommittén för nationell samverkan av kliniska studier

Registerforskning

Vad är den verkliga vinsten med generikareformen?

Bra läkemedelsanvändning med professioner i samverkan med medverkan av Sjukvårds- folkhälso- och idrottsminister Gabriel Wikstrdöm

Antibiotika - nya strategier och generationer

Läs mer i bifogad fil nedan

#Lmkongress

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Apotekarsocieteten är en ideell förening med ändamål att befordra en hög yrkesstandard inom läkemedelsområdet och att verka för en för individ och samhälle gynnsam utveckling och användning av läkemedel. I detta syfte främjar Apotekarsocieteten kunskaps-och kompetensutveckling inom läkemedelsområdet. Det helägda dotterbolaget Läkemedelsakademin i Stockholm AB är den ledande aktören inom fort- och vidareutbildning inom läkemedelsområdet i Sverige samt ger ut webbtidningen Läkemedelsvärlden.se och böcker inom läkemedelsområdet.

Med föreningens fokus på läkemedel i hela kedjan samlar den kompetenser från olika professioner för att tillsammans arbeta för en bra utveckling och användning av läkemedel. Idag har vi över 5000 medlemmar som kommer från hela läkemedelsområdet.

Presskontakt

Ingrid Helander

Ingrid Helander

Presskontakt Kommunikationsansvarig 076-535 55 28

Relaterat material

-ditt nätverk för ökad kunskap om läkemedel

Apotekarsocieteten är den moderna mötesplatsen för alla som arbetar med läkemedel eller medicinteknik. Genom att samla yrkespersoner inom hela läkemedelsområdet, från forskning till användning, får Apotekarsocieteten en unik position som oberoende plattform för ökad kunskap, informationsspridning och vetenskapligt utbyte mellan olika professioner.

Apotekarsocietetens vetenskapliga sektioner och lokala kretsar erbjuder ett brett utbud av kompetenshöjande aktiviteter runtom i landet, och genom Läkemedelsakademin anordnas kvalificerade utbildningar inom snart sagt varje del av läkemedelskedjan.

Apotekarsocieteten står också bakom Läkemedelsvärlden, en oberoende nyhetskanal som bevakar hela läkemedelsområdet.

Apotekarsocieteten
Wallingatan 26A
111 81 Stockholm