Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

PRESSINBJUDAN: Diskutera registerforskning och outcome measurements med Christina Åkerman från IHCOM

Apotekarsocieteten inbjuder till samtal med Christina Åkerman om ICHOM, registerforskning och outcome measurements den 24 maj

Vi är stolta över att kunna bjuda in till mingel och samtal med Christina Åkerman, vd på ICHOM och f.d. generaldirektör på Läkemedelsverket, om outcome measurements och hur det kopplar till framtidens läkemedelsutveckling och -användning.

ICHOM vill att registerforskningen i högre grad ska utgå från patienternas upplevelser, något som blir ännu viktigare i en tid när "den informerade patienten" snart är normen. Mer om detta den 24 maj!

Tid och plats

Välkommen till Biblioteket på Wallingatan 26 A tisdagen den 24 maj, kl. 16.00.

Anmäl din medverkan till anna.sundin@apotekarsocieteten.se

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Apotekarsocieteten är en ideell förening med ändamål att befordra en hög yrkesstandard inom läkemedelsområdet och att verka för en för individ och samhälle gynnsam utveckling och användning av läkemedel. I detta syfte främjar Apotekarsocieteten kunskaps-och kompetensutveckling inom läkemedelsområdet. Det helägda dotterbolaget Läkemedelsakademin i Stockholm AB är den ledande aktören inom fort- och vidareutbildning inom läkemedelsområdet i Sverige samt ger ut webbtidningen Läkemedelsvärlden.se och böcker inom läkemedelsområdet.

Med föreningens fokus på läkemedel i hela kedjan samlar den kompetenser från olika professioner för att tillsammans arbeta för en bra utveckling och användning av läkemedel. Idag har vi över 5000 medlemmar som kommer från hela läkemedelsområdet.

Presskontakt

Ingrid Helander

Ingrid Helander

Presskontakt Kommunikationsansvarig 076-535 55 28

-ditt nätverk för ökad kunskap om läkemedel

Apotekarsocieteten är den moderna mötesplatsen för alla som arbetar med läkemedel eller medicinteknik. Genom att samla yrkespersoner inom hela läkemedelsområdet, från forskning till användning, får Apotekarsocieteten en unik position som oberoende plattform för ökad kunskap, informationsspridning och vetenskapligt utbyte mellan olika professioner.

Apotekarsocietetens vetenskapliga sektioner och lokala kretsar erbjuder ett brett utbud av kompetenshöjande aktiviteter runtom i landet, och genom Läkemedelsakademin anordnas kvalificerade utbildningar inom snart sagt varje del av läkemedelskedjan.

Apotekarsocieteten står också bakom Läkemedelsvärlden, en oberoende nyhetskanal som bevakar hela läkemedelsområdet.

Apotekarsocieteten
Wallingatan 26A
111 81 Stockholm