Följ Apotekarsocieteten

PRESSINBJUDAN: Diskutera registerforskning och outcome measurements med Christina Åkerman från IHCOM

Pressmeddelande   •   Maj 23, 2016 16:51 CEST

Apotekarsocieteten inbjuder till samtal med Christina Åkerman om ICHOM, registerforskning och outcome measurements den 24 maj

Vi är stolta över att kunna bjuda in till mingel och samtal med Christina Åkerman, vd på ICHOM och f.d. generaldirektör på Läkemedelsverket, om outcome measurements och hur det kopplar till framtidens läkemedelsutveckling och -användning.

ICHOM vill att registerforskningen i högre grad ska utgå från patienternas upplevelser, något som blir ännu viktigare i en tid när "den informerade patienten" snart är normen. Mer om detta den 24 maj!

Tid och plats

Välkommen till Biblioteket på Wallingatan 26 A tisdagen den 24 maj, kl. 16.00.

Anmäl din medverkan till anna.sundin@apotekarsocieteten.se

Apotekarsocieteten är en ideell förening med ändamål att befordra en hög yrkesstandard inom läkemedelsområdet och att verka för en för individ och samhälle gynnsam utveckling och användning av läkemedel. I detta syfte främjar Apotekarsocieteten kunskaps-och kompetensutveckling inom läkemedelsområdet. Det helägda dotterbolaget Läkemedelsakademin i Stockholm AB är den ledande aktören inom fort- och vidareutbildning inom läkemedelsområdet i Sverige samt ger ut webbtidningen Läkemedelsvärlden.se och böcker inom läkemedelsområdet.

Med föreningens fokus på läkemedel i hela kedjan samlar den kompetenser från olika professioner för att tillsammans arbeta för en bra utveckling och användning av läkemedel. Idag har vi över 5000 medlemmar som kommer från hela läkemedelsområdet.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.