Följ Apotekarsocieteten

Läkemedelsakademin riggar för 2017

Pressmeddelande   •   Dec 19, 2016 12:30 CET

Hanna Rickberg (tv) och Jeanette Jansson börjar på Läkemedelsakademin i början av 2017.

Apotekarsocietetens dotterbolag har anställt Hanna Rickberg som teamledare/utbildningsledare med ansvar för kliniska prövningar och medicinteknik och Jeanette Jansson som vikarierande projektledare.


- Dessa rekryteringar är en viktig pusselbit i det arbete som vi aktivt gjort för att möta framtidens utbildningsbehov som ställer andra krav på sätt att leverera utbildningar. Det digitala inslaget kommer att öka liksom kravet på att snabbt kunna tillgodose behov som dyker upp. Dessa rekryteringar är ett viktigt steg i att Apotekarsocieteten fortsatt ska vara en viktig aktör för kompetensutveckling i dagens och morgondagens life science, säger Karin Meyer VD Apotekarsocieteten.


Hanna Rickberg är apotekare och kommer närmast från ICON Clinical Research Sweden och har stor erfarenhet av kliniska prövningar. Förutom att vara ansvarig utbildningsledare för området kliniska prövningar och medicinteknik kommer Hanna även att ha en ny roll som teamledare för samtliga projektledare inom Läkemedelsakademin. Hanna börjar sin anställning den 21 februari.


Jeanette Jansson kommer nu senast från Karolinska Science Park (KISP) där hon bland annat arbetat med projektledning inom konferenser, nätverksaktiviteter, seminarier och utställningar. Jeanette börjar sin anställning den 9 januari.


För mer information kontakta:
Karin Meyer 08 - 723 50 61
VD, Apotekarsocieteten
karin.meyer@apotekarsocieteten

Marie Eklund 08 - 723 50 44
Verksamhetsansvarig Läkemedelsakademin
marie.eklund@lakemedelsakademin.se

Birgitta Karpesjö 08 – 723 50 42
Kommunikationsansvarig
birgitta.karpesjo@apotekarsocieteten.se

Apotekarsocieteten är en ideell förening med ändamål att befordra en hög yrkesstandard inom läkemedelsområdet och att verka för en för individ och samhälle gynnsam utveckling och användning av läkemedel. I detta syfte främjar Apotekarsocieteten kunskaps-och kompetensutveckling inom läkemedelsområdet. Det helägda dotterbolaget Läkemedelsakademin i Stockholm AB är den ledande aktören inom fort- och vidareutbildning inom läkemedelsområdet i Sverige samt ger ut webbtidningen Läkemedelsvärlden.se och böcker inom läkemedelsområdet.

Med föreningens fokus på läkemedel i hela kedjan samlar den kompetenser från olika professioner för att tillsammans arbeta för en bra utveckling och användning av läkemedel. Idag har vi över 5000 medlemmar som kommer från hela läkemedelsområdet.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.