Följ Apotekarsocieteten

Juvelerna Apoteket AB Borås är Årets Kompetensapotek 2016

Pressmeddelande   •   Nov 09, 2016 13:54 CET

Vinnare i Årets kompetensapotek 2016 från vänster Camilla Axelsson, Sara Wiener och Niklas Axelsson.

För andra året i rad anordnas tävlingen Årets kompetensapotek under Läkemedelskongressen. Tävlingen har initierats av Apotekarsocieteten som har som syfte att främja en god läkemedelsanvändning och kunskaps- och kompetensutveckling.

- Apotekens medarbetare är med sin kompetens mycket viktiga vad gäller att främja en god läkemedelsanvändning. Vi vill med tävlingen Årets Kompetensapotek premiera de apotek som lyfter vikten av kompetens för att möjliggöra detta, säger Marie Eklund verksamhetschef på Apotekarsocieteten och den som har initierat tävlingen. Det är glädjande att se att i år har vi 6 deltagande lag från 5 olika apotekskedjor.

Vinnarna av Årets Kompetensapotek 2016 erhåller, förutom ära och berömmelse, biljetter till Läkemedelskongressen 2017 samt ett inglasat diplom att sätta upp i kundutrymmet. I det vinnande laget ingick

- Vi är mycket stolta och glada över segern. Det var en rolig och stimulerande form av kompetensutveckling säger, Camilla Axelsson, Niklas Axelsson och Sara Wiener som var deltagarna i det vinnande laget från Juvelen Apoteket AB i Borås.

För ytterligare information:

Marie Eklund, Verksamhetschef Apotekarsocieteten
marie.eklund@lakemedelsakademin.se
Telefon 08 - 723 50 44

Birgitta Karpesjö, Kommunikationsansvarig Apotekarsocieteten
birgitta.karpesjo@apotekarsocieteten.se
Telefon 08 - 723 50 42

Apotekarsocieteten är en ideell förening med ändamål att befordra en hög yrkesstandard inom läkemedelsområdet och att verka för en för individ och samhälle gynnsam utveckling och användning av läkemedel. I detta syfte främjar Apotekarsocieteten kunskaps-och kompetensutveckling inom läkemedelsområdet. Det helägda dotterbolaget Läkemedelsakademin i Stockholm AB är den ledande aktören inom fort- och vidareutbildning inom läkemedelsområdet i Sverige samt ger ut webbtidningen Läkemedelsvärlden.se och böcker inom läkemedelsområdet.

Med föreningens fokus på läkemedel i hela kedjan samlar den kompetenser från olika professioner för att tillsammans arbeta för en bra utveckling och användning av läkemedel. Idag har vi över 5000 medlemmar som kommer från hela läkemedelsområdet.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.