Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Apotekarsocietetens vd mot nya uppdrag

Apotekarsocietetens vd Karin Meyer går efter närmare sju år i föreningen vidare mot nya uppdrag.

– Det har varit en otroligt stimulerande tid och Apotekarsocieteten kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat, säger Karin Meyer.

Karin Meyer anställdes som vd för Apotekarsocieteten i augusti 2014 och har under åren lett en omfattande omställning av föreningen med fokus på utveckling och digitalisering av verksamheten.

– Tack vare detta förändringsarbete står vi väl rustade för framtiden, säger Märit Johansson, styrelseordförande för Apotekarsocieteten. Det har inte minst visat sig under det senaste året, då bland annat vår utbildningsverksamhet Läkemedelsakademin snabbt ställt om till att erbjuda sina utbildningar i digitalt format.

– Vi är tacksamma över det arbete Karin Meyer har åstadkommit inom Apotekarsocieteten och önskar henne all lycka till i sina kommande utmaningar, säger Märit Johansson.

Karin Meyer fortsätter som vd för Apotekarsocieteten till och med den 30 april varefter hon påbörjar en anställning som vd för det Uppsalabaserade företaget Center for Translational Research Sweden AB.

Apotekarsocietetens styrelse har påbörjat rekryteringen av ny vd för föreningen. 

Ämnen


Apotekarsocieteten är den moderna mötesplatsen för alla som arbetar med läkemedel eller medicinteknik. Genom Läkemedelsakademin anordnas kvalificerade utbildningar inom snart sagt varje del av läkemedelskedjan. Läs mer på apotekarsocieteten.se och på lakemedelsakademin.se

Presskontakt

Märit Johansson

Märit Johansson

Styrelseordförande 070 872 35 32
Ingrid Helander

Ingrid Helander

Presskontakt Kommunikationsansvarig 076-535 55 28

Relaterat material

-ditt nätverk för ökad kunskap om läkemedel

Apotekarsocieteten är den moderna mötesplatsen för alla som arbetar med läkemedel eller medicinteknik. Genom att samla yrkespersoner inom hela läkemedelsområdet, från forskning till användning, får Apotekarsocieteten en unik position som oberoende plattform för ökad kunskap, informationsspridning och vetenskapligt utbyte mellan olika professioner.

Apotekarsocietetens vetenskapliga sektioner och lokala kretsar erbjuder ett brett utbud av kompetenshöjande aktiviteter runtom i landet, och genom Läkemedelsakademin anordnas kvalificerade utbildningar inom snart sagt varje del av läkemedelskedjan.

Apotekarsocieteten står också bakom Läkemedelsvärlden, en oberoende nyhetskanal som bevakar hela läkemedelsområdet.

Apotekarsocieteten
Wallingatan 26A
111 81 Stockholm