Följ Apotekarsocieteten

Små molekyler, små företag – stora visioner?

Pressmeddelande   •   Nov 04, 2010 13:48 CET

Apotekarsocietetens sektion för läkemedelskemi och Kemivärlden Biotech anordnar en debattdag ”Små molekyler, små företag – stora visioner?”, den 9 november i samband med årets Läkemedelskongress.

Hur ska vi behålla och utveckla den kompetens som finns inom forskning och utveckling av småmolekylära läkemedel i Sverige? Hur kan visionerna förverkligas? Dagens många talare och debattörer kommer att ge sin syn på dagens situation och på framtida möjligheter.

För mer information och program se här

Kontaktperson: Agneta Larhed agneta.larhed@lakemedelsakademin.se
Telefon: 08 723 50 10 Mobil 076-5355510

Apotekarsocieteten har ca 6000 medlemmar och är en ideell förening för alla som är intresserade av läkemedelsforskning, läkemedelsproduktion eller läkemedelsanvändning. Apotekarsocieteten består av tretton vetenskapliga sektioner, fem intressegrupper och elva lokalföreningar som täcker hela Sverige och arrangerar föreläsningsverksamhet, kurser, studiebesök och sociala aktiviteter. Koncernen omfattar moderföretaget Apotekarsocieteten samt det helägda dotterbolaget Läkemedelsakademin i Stockholm AB. Dotterbolaget ger ut tidningen Läkemedelsvärlden samt böcker, och är den ledande aktören inom fort- och vidareutbildning inom läkemedelsområdet.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.