Följ Apotekarsocieteten

Medstop och Apotekarsocietetens dotterbolag Läkemedelsakademin tecknar avtal om utbildning

Pressmeddelande   •   Nov 30, 2010 11:50 CET

Apotekarsocietetens dotterbolag Läkemedelsakademin och apotekskedjan Medstop har slutit ett avtal om ett webbaserat e-learningsprojekt. Det är två delar för vidareutbildning av farmacevter på det receptbelagda området. Den ena delen handlar om farmakoterapi och innehåller fyra block, det andra om läkemedelsnyheter och innehåller två block.

För vidare information kontakta Annika Tengvall, utbildningsledare Läkemedelsakademin annika.tengvall@lakemedelsakademin.se tel 08 – 723 50 47

Apotekarsocieteten har ca 6000 medlemmar och är en ideell förening för alla som är intresserade av läkemedelsforskning, läkemedelsproduktion eller läkemedelsanvändning. Apotekarsocieteten består av tretton vetenskapliga sektioner, fem intressegrupper och elva lokalföreningar som täcker hela Sverige och arrangerar föreläsningsverksamhet, kurser, studiebesök och sociala aktiviteter. Koncernen omfattar moderföretaget Apotekarsocieteten samt det helägda dotterbolaget Läkemedelsakademin i Stockholm AB. Dotterbolaget ger ut tidningen Läkemedelsvärlden samt böcker, och är den ledande aktören inom fort- och vidareutbildning inom läkemedelsområdet.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.