Följ Apotekarsocieteten

Bästa bipacksedel till Trandate

Pressmeddelande   •   Nov 10, 2010 13:42 CET

Utmärkelsen Bästa bipacksedel instiftades 2006 och är ett pris till den bipacksedel inom valt terapiområde som patienten bäst kan tillgodogöra sig innehållet i.

Årets pristagare är Trandate från GlaxoSmithKline och priset utdelades under Läkemedelskongressens första dag måndagen den 8 november.

 

Vid frågor kontakta Birgitta Karpesjö, birgitta.karpesjo@apotekarsocieteten.se

 

Apotekarsocieteten har ca 6000 medlemmar och är en ideell förening för alla som är intresserade av läkemedelsforskning, läkemedelsproduktion eller läkemedelsanvändning. Apotekarsocieteten består av tretton vetenskapliga sektioner, fem intressegrupper och elva lokalföreningar som täcker hela Sverige och arrangerar föreläsningsverksamhet, kurser, studiebesök och sociala aktiviteter. Koncernen omfattar moderföretaget Apotekarsocieteten samt det helägda dotterbolaget Läkemedelsakademin i Stockholm AB. Dotterbolaget ger ut tidningen Läkemedelsvärlden samt böcker, och är den ledande aktören inom fort- och vidareutbildning inom läkemedelsområdet.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.